Background copy

Bouwindustrie

Wij ondersteunen u op weg naar een gezond en duurzaam voorstel. Naast circulaire bouwmaterialen en producten omvat het ook meetapparatuur en diensten die nodig zijn voor de realisatie van gezonde gebouwen en duurzaam vastgoed. Om u goed te kunnen adviseren, signaleren we trends en doen we wetenschappelijk onderzoek.

Tegelijkertijd stimuleren we de marktvraag naar dit aanbod door voorlichting en advies bij (ver)bouwprojecten, een netwerk met potentiële klanten en actieve ondersteuning tijdens het hele project.

Investeerders, Eigenaren & Gebruikers

De juiste partners op het juiste moment zijn de sleutel tot een gezond gebouw en duurzaam vastgoed. Hoe eerder je de juiste partners betrekt, hoe groter de kans op een succesvol project. Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject – wij ondersteunen je bij je project en brengen je in contact met de juiste partijen.

Background
european-union-4205972_1280

Politiek & Overheden

In samenwerking met lokale en regionale instanties zetten we ons in om belemmeringen weg te nemen en de (wettelijke) randvoorwaarden voor gezond bouwen te verbeteren. Daarbij richten we ons ook bewust tot nationale en Europese partijen om de principes van gezond bouwen en duurzaam vastgoed op de lange termijn in de wet te verankeren. Op basis van onderzoek naar de effecten van gezonde gebouwen op het welzijn van mensen, ontwikkelen we aanbevelingen voor bijvoorbeeld wetgeving.